Betöltés...

Jogi nyilatkozat

Jogok és felelősségek

Használati feltételek

A www.innatura.hu weboldal használatának megkezdésével valamennyi felhasználó ráutaló magatartással elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási és adatvédelmi feltételeket, szabályokat.

SZERZŐI JOGOK

A weboldalon az Országos Kéktúra bélyegzőlenyomatai a Magyar Természetjáró Szövetség engedélyével, a jelen helyen történt forrásmegjelöléssel kerültek megjelenítésre.

A www.innatura.hu weboldalon található leírások és az egyes túraszakaszok teljesítése során készített fényképek az oldal készítőinek szellemi tulajdonát képezik, melyeket a Creative Commons Nevezd meg! - Ne add el! - Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc véd.

A fentiektől eltérő tartalmak a forrás vagy a készítő megjelölésével kerülnek elhelyezésre, melyek esetében a jogtulajdonosok által meghatározott vagy fenntartott jogok érvényesek, ám ezekre vonatkozóan itt külön közlés nem történik. A weboldalon közzétett, harmadik személyek szellemi alkotásait felhasználni kizárólag a szerzői jogról szóló törvény rendelkezései szerint lehetséges. Minden, e korlátokat átlépő felhasználáshoz az adott szerző hozzájárulása szükséges.

INFORMÁCIÓK

A www.innatura.hu domain használója minden ésszerű erőfeszítést megtesz annak biztosítása érdekében, hogy a weboldalon megjelenített minden adat pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a teljes weboldal vagy egyes oldalak elérhetőségét korlátozza és megszüntesse.

A weboldalon található információk csak tájékoztatásul szolgálnak, az azokon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége. A domain-használó nem vállal felelősséget a weboldalhoz, illetve az ott található információkhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért.

A WEBOLDAL HASZNÁLATA

A domain használója nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, annak használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, vagy az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek.

REGISZTRÁCIÓ

A www.innatura.hu weboldal regisztráció nélkül vehető igénybe, és az oldalon adatgyűjtés semmilyen formában nem történik.

KAPCSOLÓDÓ HONLAPOK

A www.innatura.hu weboldal tartalmaz olyan hiperhivatkozásokat (linkeket), melyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. A külső hivatkozások követésével letöltött tartalom nem áll a www.innatura.hu domain használójának befolyása alatt. A kapcsolódó honlapokhoz a weboldal csupán hozzáférést közvetít, és nem vállal semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért.

A JOGI NYILATKOZAT MEGVÁLTOZTATÁSA

Az oldal készítői fenntartják jelen Jogi nyilatkozat előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát, amelyről minden esetben a weboldal e részén értesítik a felhasználókat.